VACATURE | Projectmanager (m/v)

Ben jij die verbinder en coach die stevig in zijn of haar schoenen staat en projecten naar een hoger niveau kan tillen? Dan is de functie van Projectmanager zeker iets voor jou. Je helpt mee aan het binden en boeien van jouw team, het uitbreiden en behouden van duurzame klantrelaties en het optimaliseren van de werkzaamheden. Termen als ondernemerschap, leiderschap en resultaatgericht zitten in jouw DNA en hoeven we je ook niet meer uit te leggen.

Wij zijn denkers en doeners met gezond boerenverstand. Kwaliteit tot in het kleinste detail, verrassende service en een professionele benadering naar onze klanten; we laten er geen gras over groeien. Met onze jarenlange expertise nemen we je mee in de hedendaagse beleving van groen. Onze visie? Met lachende medewerkers, tevreden klanten!


Wat ga je doen?

 • Als projectmanager zorg je ervoor dat jouw projecten (aanleg- en onderhoud) worden gerealiseerd binnen de gestelde eisen aan kwaliteit, tijd en budget en met een optimaal rendement. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de juiste inzet van mensen, materialen en materieel.
 • Je bent leidinggevende van een team bestaande uit teamleiders, voormannen en medewerkers.
 • Je haalt dagelijks het beste uit je medewerkers door hen te motiveren, te coachen en te ontwikkelen. Je zorgt voor het creëren van een positieve en veilige werkomgeving en het uitdragen van de gewenste bedrijfscultuur.
 • Je zorgt voor duurzame relaties met je opdrachtgevers en realiseert een optimale klanttevredenheid.
 • Je benut commerciële kansen bij bestaande klanten en signaleert mogelijkheden bij nieuwe opdrachtgevers.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt vanzelfsprekend een sterke affiniteit met de Groenbranche en met onze missie.
 • Je hebt ervaring in het integraal leiding geven aan (groen) projecten
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het managen van UAV-GC contracten
 • Je bent een verbinder en een “voorbeeld”, om zo gezamenlijk te komen tot optimale resultaten in een plezierige en gezonde werksfeer. Je hebt hierbij oog voor de talenten van je diverse medewerkers.
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld Management van de leefomgeving.

  Wat bieden wij jou?
 • Werk met impact! Een fulltimebaan, een contract voor onbepaalde tijd met een salaris tot max €4.700,00 bruto per maand (afhankelijk van je ervaring) en een leaseauto.

  Onze projecten maken impact op een gezonde en duurzame leefomgeving. Van iedereen nu, en in de toekomst. Je gaat met ons het avontuur aan om Nederland (nog) sneller te vergroenen, om zo de biodiversiteit te verhogen én een oplossing te bieden voor klimaatverandering.

 • Alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, gericht op jouw persoonlijke wensen. Brouwers Groen is een informeel bedrijf waarin we, naast het behalen van resultaten, plezier in het werk hoog in het vaandel hebben staan.


Enthousiast?
Spreekt de hashtag #groenmaaktgezond je aan? Reageer dan voor 4 januari 2022 met je CV en motivatie. Deze kun je mailen naar: solliciteren@brouwersgroenaannemers.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Joris van Lokven, Operationeel manager, via 06 82 99 04 20 of met Janneke Visser, manager P&O, via 06 183 08 426.

Organisatie
Brouwers Groen is onderdeel van de Vebego (groen) familie. Een uniek, wendbaar, groen netwerk van Vebego bedrijven, waarvan de lokale bedrijven afzonderlijk of samen in heel Nederland klanten helpen de leefomgeving mooier te maken. Dat doen we voor, door en met onze medewerkers. Door van betekenis te zijn voor mens en maatschappij. Dát is de impact van Vebego.

Met een team van bevlogen en gekwalificeerde professionals streven we dagelijks naar het ontwikkelen van een duurzame en gezonde leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Maar we denken ook verder. Onze volgende generatie. Met de groenkennis en – ervaring die we nu hebben kunnen wij een onderscheidende bijdrage leveren.