VACATURE | Marketing Communicatie Stagiair

Word jij onze nieuwe Stagiair Marketing-Communicatie?
(geschikt voor zowel 3e als 4e jaars studenten)

Wil je meebouwen en werken aan een betere en groenere wereld voor morgen?

Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan bij een topspeler in de groenbranche.

De Vebego groenbedrijven (Attender Groen, Axent Groen en Brouwers Groen) hebben een duidelijke ambitie: samen het leukste, slimste en groenste bedrijf van Nederland worden: Vebego Groen. Elkaar versterken en groeien, met elkaar. Zowel in omvang door autonome groei en acquisities als door het maken van een positieve maatschappelijke impact. We gaan ons met deze stap duidelijk onderscheiden van andere bedrijven in de branche; als dé kennispartner voor een gezonde en inclusieve leefomgeving. Het creëren van een gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet is onze missie.

Wat ga je doen?

  • Het is jouw opdracht om een marketing-communicatieplan op te stellen voor Vebego Groen.
  • Verder help je mee met de Directeur Commercie & Business Development met het vormgeven van een nieuw te vormen commerciële afdeling.
  • Ook kun je een rol spelen in de branding van Vebego Groen.
  • Indien je een afstudeeronderzoek dient te verrichten voor je studie creëren we daar vanzelfsprekend ruimte voor.

 

Hoe gaat je stage eruit zien?

Tijdens je stage word je meegenomen binnen het vak van Sales, Marketing en Communicatie. Je werkt zowel vanuit huis als op de verschillende locaties van Vebego Groen (voornamelijk in Brabant). Je wordt begeleidt door Maarten Verwer, Directeur Commercie & Business Development en werkt samen met diverse adviseurs.

 

Wat verwachten we van jou?

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die leergierig is, die niet bang is om vragen te stellen, initiatief neemt en een hands-on karakter heeft om samen met de afdeling Commercie & Business Development te bouwen aan een betere en groenere wereld voor morgen.

 

Wat bieden wij jou?

Een stageplek binnen een leuk bedrijf waar je veel kunt leren! We bieden je een netto stagevergoeding van €260 per maand aan bij werkweek van 40 uur per week.

 

Enthousiast? 

Reageer dan met je CV en motivatie. Deze kan je mailen naar solliciteren@brouwersgroenaannemers.nl. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Maarten Verwer, directeur Business Development, via 06 14 38 36 59.