Vakbekwaam Machinist (m/v)

Wij groeien door; groei jij met ons mee?!

Vakbekwaam Machinist (maaien/borstelen) 

Brouwers Groenaannemers verricht advies-, ontwerp-, aanleg- en beheerwerkzaamheden van groenprojecten en aanverwante werkzaamheden voor particulieren (Green Care Private), bedrijven en instellingen (Green Care Business) en overheden (Green Care Public). Onze organisatie kenmerkt zich door de toegepaste combinatie van kennis en passie voor groen, flexibiliteit, servicegerichtheid en toegankelijkheid voor onze klanten. 

Om de flexibiliteit en service naar onze klanten te kunnen blijven bieden, zijn wij op zoek naar een vakbekwame Machinist (m/v) (fulltime) 

Wat ga je doen.
Als Machinist (maaien/borstelen) bij Brouwers Groenaannemers kan je zelfstandig werken en je beschikt over ruime ervaring in onderhoud. Je bent flexibel inzetbaar voor onderhoudswerkzaamheden binnen openbare ruimte. Je bent een belangrijk visitekaartje voor onze relaties en daarom verwachten we ook een vriendelijke, gemotiveerde en collegiale houding. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren bestaan uit:

– het uitvoeren van machinale onderhoudswerkzaamheden;
– je kunt klein onderhoud aan de machine verrichten;
– het in goede staat en conditie houden van machines en werktuigen;
– het mede organiseren en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden.

Wie zoeken we.
-je hebt ruime ervaring als zelfstandig machinist;
-je bent verantwoordelijk voor onze klanten, jouw dagelijkse planning en de resultaten bij jouw klanten;
-je bent gemotiveerd en hebt affiniteit met machines die gebruikt worden in de groenvoorziening;
-je bent minimaal in bezit van rijbewijs B/E;
-je kunt prima zelfstandig werk uitvoeren;
-geen 9 tot 5 mentaliteit;
-aanpakkersmentaliteit, werk zien liggen;
-goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
-representatief uiterlijk (je bent het visitekaartje van Brouwers Groenaannemers).

Brouwers Groenaannemers, wie zijn we.
Brouwers Groenaannemers is anders dan andere bedrijven. Wij zijn van mening dat een goede sfeer en betrokken medewerkers leiden tot succes. Collegialiteit, korte communicatielijnen, gemoedelijke sfeer en een ´no nonsens´ mentaliteit; dat is Brouwers Groenaannemers! Je krijgt veel vrijheid en het vertrouwen om die dingen te doen waar jij goed in bent. Hierdoor, maar ook door het structureel trainen (Brouwers Groenaannemers beschikt over haar eigen TalentSchool en vakkundig opleiden van onze medewerkers zijn wij, als partner voor onze opdrachtgever, sterk in de praktische en pragmatische uitwerking van diverse vraagstukken op het gebied van groenprojecten.

We bieden je een verantwoordelijke maar ook heel afwisselende baan in een enthousiaste werkomgeving. Bij de vacature horen goede arbeidsvoorwaarden en een vaste baan in het vooruitzicht. 

Groei jij met ons mee?
Contactpersoon voor de vacature is Jeroen Brouwers. Heb je vragen over de vacature, of over ons bedrijf? Neem contact op via 013-5159427. Je sollicitatie kan je versturen naar solliciteren@brouwersgroenaannemers.nl

Meer informatie over ons bedrijf kan je vinden via  www.brouwersgroenaannemers.nl/vacatures 

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt door Brouwers Groenaannemers niet op prijs gesteld.