Vacature | Contractmanager gezonde leefomgeving (M/V/X)

Ben jij die contractmanager met sterke proces- en projectmatige kwaliteiten die affiniteit heeft met de gezonde leefomgeving? Wil jij meebouwen aan een betere en groenere wereld voor morgen?  Gaat je hart sneller kloppen van thema’s als biodiversiteit, klimaat, bodem en arbeidsparticipatie?

Lees dan gauw verder voor deze nieuwe uitdaging met veel eigen verantwoordelijkheid en dynamiek!

Wat ga je doen?
Als contractmanager gezonde leefomgeving ben je verantwoordelijk voor de totale prestatie op onze integrale contracten. Je bent binnen grotere, complexe contracten, zowel aanleg als onderhoud, verantwoordelijk voor het stakeholdermanagement, het omgevingsmanagement en het technisch management. Je managet niet alleen de contracten zelf, maar nadrukkelijk ook de relaties. Je houdt natuurlijk rekening met de kwaliteit, de relaties met opdrachtgever, de risico’s, de financiën en de verplichtingen en verwachtingen. Je hebt een schakelpositie tussen de opdrachtgever en interne functionarissen die onderdelen van de contracten uitvoeren. Jij zorgt ervoor dat de overeengekomen prestaties in het contract worden behaald en onze dienstverlening voldoet aan de verwachtingen en verplichtingen.

Vanuit de kennisafdeling van Vebego groen zet je jouw expertise in om collega’s binnen de Vebego groenbedrijven te ondersteunen bij het optimaal uitvoeren van onze contracten.  

Als contractmanager:

 • Ben jij de sleutel tussen betrokken partijen, je weet precies hoe de contracten in elkaar zitten en hoe je de nieuwe en bestaande partijen aangesloten krijgt en houdt.
 • Je zorgt ervoor dat wat wij aan de voorkant beloven aan onze opdrachtgevers, gedurende de looptijd van de contracten daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Het gaat hierbij om de realisatie van zowel de (EMVI-)beloftes als de technische contracteisen
 • Bouw je aan duurzame relaties met je opdrachtgevers.
 • Coach je intern de verantwoordelijke projectmanagers en omgevingsmanagers bij het uitvoeren van de contracten. Je ondersteunt hen in het optimaliseren van kwaliteit, uitvoering en rendement van de projecten.
 • Heb je contacten met interne en externe adviseurs op onderdelen uit de contracten, denk aan ecologie, data en arbeidsparticipatie.
 • Je bent hét aanspreekpunt voor de contractmanagers van de opdrachtgever
 • Je rapporteert aan de opdrachtgever over de prestaties op de contracten
 • Op basis van jouw analyses doe je verbetervoorstellen, zowel intern binnen de organisatie als extern aan de opdrachtgever
 • Je levert input voor aanbestedingstrajecten
 • Werk je veel samen met je Vebego collega’s en maak je gebruik van de kracht van het collectief


Wie ben jij?
Herken jij jezelf in het volgende profiel? Dit vragen wij van jou:

 • Je bent een verbinder en beschikt over de juiste kwaliteiten om vanaf de start een open en transparante werkrelatie op te bouwen met je opdrachtgevers, gebaseerd op wederzijds vertrouwen
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
 • Je hebt interesse in het kennisgebied groene, gezonde leefomgeving en wilt je daar verder in verdiepen
 • Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met UAV-GC 2005 contracten

Vebego Groen biedt jou:
Een uitdagende rol binnen een groeiende organisatie waarin je met ons vorm geeft aan onze innovatieve kijk op de buitenruimte.

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 tot 40 uur per week.
 • Salaris afhankelijk van de ervaring die je meebrengt (max. € 5.500,00 bruto op fulltime basis).
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen per jaar, een jaarlijks opleidingsbudget en een leaseauto.
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je ’s ochtends eerst de kinderen naar school wil brengen, een wandeling wil maken tussen de middag of aan het einde van de dag wil sporten, dan kan dat.
 • De flexibiliteit om deels thuis, deels op kantoor van Brouwers Groen maar ook in andere kantoren van Vebego (groen)bedrijven door het land te werken. Hierbij worden natuurlijk alle facilitaire middelen voor een fijne thuiswerkplek verzorgd.

Wie zijn wij?
Tot Vebego Groen behoren de bedrijven Brouwers Groen, Axent Groen en Attender Groen.  In het komende jaar gaan we steeds meer samenwerken met de andere 2 Vebego groenbedrijven: Axent Groen en Attender Groen. Samen creëren wij een gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet!

Als Vebego Groen benutten we de kracht van ons collectief om meer blijvende impact te realiseren; voor een groene en duurzame maatschappij, een gezonde en inclusieve leefomgeving en met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden voor onze huidige en toekomstige medewerkers.

Vebego Groen maakt deel uit van Vebego, een groot concern en een internationale werkgever met maar liefst 36.000 medewerkers, gedragen door familiewaarden en doordrongen van ambitie. Met elkaar willen wij van toegevoegde waarde zijn. Ons doel is om in 2025 dagelijks een positieve impact te hebben op 10 miljoen mensen!

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Freek Huijsmans, via 06 41 79 588.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze job?  Mail dan je CV en motivatie ter attentie van Janneke Visser, manager P&O, naar solliciteren@brouwersgroenaannemers.nl