Specialisatie

Natuurlijk spelen

Bij natuurlijk spelen draait het om de fantasie van kinderen, om het aanspreken van hun creativiteit tijdens het spel. De vrijheid, het genieten, het bewegen en het op een informele manier leren is waartoe het ‘natuurlijk spelen’ leidt.
Natuurlijk spelen is voor kinderen spannend en de toegepaste spelelementen dagen kinderen uit zelf hun verhaal te verzinnen. Het natuurlijk spelen vormt in combinatie met ‘natuurleertuinen’ of ‘biodiversiteitstuinen’ de perfecte combinatie waarin spelen en educatie hand in hand werken aan de groene beleving bij kinderen.

Brouwers Groenaannemers heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in ‘natuurlijk spelen’. Vanuit de ruime ervaring in het plaatsen van reguliere speeltoestellen en de ondersteuning van opdrachtgevers bij o.a. renovaties van dierenverblijven, het plaatsen terreinmeubilair en een breed scala aan bouwkundige elementen, werd deze stap in het kader van de zorg voor mens, milieu en natuur, snel gemaakt.

Brouwers Groenaannemers werkt met gerenommeerde architecten en ontwerpers om onze opdrachtgevers met creatieve, maar zeker ook realiseerbare ideeën, te verrassen. Omdat Brouwers Groenaannemers voor het gehele project uw partner is, van advisering tot realisatie, bent u verzekerd van een succesvolle oplevering.

Bekijk onze referenties op het gebied van natuurlijk spelen