Referenties

Realisatie eigentijdse bedrijfstuin

Uitdaging:
  • Value for money’ – principe
  • versterken bedrijfsimago
  • minimaal onderhoud
  • efficiënte toepassing materialen
Realisatie:

Realisatie:
Als ondernemer bent u trots op de producten en diensten die u levert, maar uw bedrijfstuin sluit vaak niet aan bij het gewenste bedrijfsimago dat refereert aan uw professionele bedrijfsvoering. Dit bedrijfsimago vormt de succesfactor in het “Business To Business” model.
Brouwers Groenaannemers ontwerpt en realiseert uw gewenste bedrijfstuin tegen minimale financiële middelen met een maximaal rendement. Wij noemen dit het “Value for money” principe. Efficiënte toepassingen van innovatieve materialen in combinatie met een gedegen vakkennis en ervaring kenmerken onze ontwerpen. Het resultaat: een goed doordachte entree die de idealen uitademt waar uw onderneming voor staat.
Conform het ‘Value for money’ principe ontwierpen en realiseerden onze professionele Green Care Business-medewerkers een stijlvolle en vooral praktische bedrijfstuin voor onze opdrachtgever. Het terugkerend onderhoud van de betreffende bedrijfstuin is minimaal en dus kostenbesparend. Hét argument dat uiteindelijk de doorslag heeft gegeven.
Deze tuin vormt de gewenste entree naar een onovertroffen showroom van (kantoor)meubelen en toebehoren. De zakelijke uitstraling van de entree in combinatie met eigentijdse vormen en producten integreren volledig met de stijl waarin onze opdrachtgever graag werkt.
Het overtreffen van de verwachtingen van de opdrachtgever, dat is onze ambitie!

Foto's

Projectcode: bu.11

‹ Terug