Projectleider

Werken met mensen én direct bijdragen aan een groene en gezonde leefomgeving? Zoek jij een afwisselende, leidinggevende functie in een organisatie met maatschappelijke impact? Word dan projectleider bij Vebego Groen!

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor ons integrale beheer- en onderhoud contract in Eindhoven. In een bouwteam samenwerking werken we hier op een innovatieve manier aan het steeds groener en toekomstbestendiger maken van onze openbare ruimte. Dit betekent dat we het traditionele beheer- en onderhoud steeds meer achter ons laten en met andere ogen kijken naar groen. Thema’s als klimaatadaptatie, biodiversiteit en ecologie zijn hierin onmisbaar voor ons!

Als projectleider ben je een van dé drijvende krachten achter deze transitie. Je zorgt ervoor dat wat we binnen bedenken buiten wordt uitgevoerd. Ook signaleer je verbeterpunten en zit je vaak met onze opdrachtgevers om tafel om de voortgang en nieuwe ideeën te bespreken. Je adviseert, coacht en stuurt anderen aan om onze visie te realiseren. Verder:

 • Jouw teams werken in het groen en jij bent dus ook regelmatig buiten te vinden;
 • Signaleer je op basis van bewonersmeldingen waar we kunnen verbeteren;
 • Zorg je voor een goede planning, volledige administratie en de personeelszaken rondom jouw medewerkers;

Voor jouw mensen maak je het verschil; je zorgt ervoor dat zij hun werk goed en met veel plezier kunnen doen. Jullie zijn verantwoordelijk voor o.a. groenonderhoud, zwerfafval en onkruidbeheer. Onze collega’s hebben diverse achtergronden en door jouw oprechte interesse en mensenkennis weet je de juiste snaar te raken.

Ons aanbod
‘Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet’, dat vinden wij als Vebego  Groen ontzettend belangrijk. In ons familiebedrijf kijken we naar elkaar om en zorgen we goed voor elkaar. We bieden je een gezellige en informele sfeer met volop ruimte voor ontwikkeling en jouw ideeën. Verder kun je als onze projectleider rekenen op:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.704,- en € 3.863,- per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een leaseauto, 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
 • Een mooi opleidingsbudget van €1.500,- per jaar om jezelf verder te blijven ontwikkelen;
 • Leuke borrels en (kennis)evenementen.

De functie is in te vullen voor 32 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur.

Wie ben jij?
Als er iets gedaan moet worden ben jij degene die van nature de leiding neemt. Je bent sociaal, geduldig en weet dat mensen verschillen en iedereen op een andere manier aangestuurd moet worden. Het werken in een resultaatgerichte, maar ook sociale organisatie maakt jou enthousiast! Verder:

 • Beschik je over (ruime) leidinggevende ervaring in een projectmatige omgeving;
 • Kennis van Groen is een grote pré, maar als je het wilt leren dan helpen wij je graag;
 • Vind je het niet erg om vroeg te beginnen; in de zomer sta jij er om 6.45u!

Interesse?
Neem dan contact op met Albert-Jan van Olst op 06-22020441 (ook via whatsapp) / albert-jan.vanolst@vebego.com en/of stuur mij je sollicitatie! Voor functie-inhoudelijke vragen kun je het beste contact opnemen met Joris van Lokven op 06-82990420 / joris.vanlokven@vebego.com. Wij vertellen je graag meer over ons mooie bedrijf!

>> Wil je nog meer weten over Vebego Groen? Check dan www.groenmaaktgezond.nl

Waarom Vebego Groen
Onze groene en inclusieve circle of influence breidt zich in snel tempo uit. Dat is niet alleen omdat onze drie groenbedrijven samengaan tot één bedrijf. Dat is ook omdat we slim werken met onze kennis en data. Dat is omdat iedereen welkom is om naar vermogen mee te werken aan ons groene verlangen. En omdat we alle belanghebbenden actief betrekken bij onze plannen. Naast groen is werken bij Vebego ook gewoon leuk. We zijn een familiebedrijf en ook al zijn we groot, onze familiewaarden blijven. We staan nog steeds naast elkaar en voor elkaar klaar.