Over ons

Kwaliteit & veiligheid

Certificeringen

Brouwers Groenaannemers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en weet daardoor haar positie in de dynamische markt niet alleen te handhaven maar juist te versterken. Kwaliteit als vanzelfsprekendheid! Daar kunt u op rekenen!

Om deze kwaliteit te waarborgen beschikken wij over een kwaliteitsmanagementsysteem dat zich vertaald heeft in certificering ISO9001 en Groenkeur groenvoorzieningen.

Om de verschillende groenprojecten bij onze klanten efficiënt en effectief te kunnen uitvoeren beschikt Brouwers Groenaannemers over een modern machinepark. Vanzelfsprekend wordt daarbij de noodzakelijke veiligheid in acht genomen. Brouwers Groenaannemers beschikt ook over de VCA** certificering waardoor naast veiligheid tevens aandacht voor Gezondheid en Milieu gewaarborgd is.

In het kader van duurzaam ondernemen hebben wij speciale aandacht voor milieuaspecten en zijn wij ISO 14001 gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over de certificering Duurzaam terrein beheer en bevestigen daarmee onze ambitie voor toepassen van Biodiversiteit in de groene ruimte.