Omgevingsmanager

Met jou als Omgevingsmanager in de buurt is iedereen op de hoogte en werkt iedereen samen, met als eindresultaat een prachtige leefomgeving en tevreden klanten. Een onmisbare functie en tegelijk jouw grote uitdaging! Ga jij er samen met ons voor om het leukste, slimste en groenste groenbedrijf te worden?

Wat ga je doen?

Als Omgevingsmanager ben je dé verbinder tussen onze klanten, de burger en onze eigen organisatie. En dat maakt je functie super afwisselend! Jij kunt het verschil maken door alle wensen zo goed mogelijk bij elkaar te brengen en onze leefomgeving op die manier nog mooier en groener te maken. Als Vebego hebben wij veel kennis en passie in huis over biodiversiteit, klimaatadaptatie en ecologie en we zoeken jou om het verder toe te passen in onze aanleg-, advies en onderhoud projecten!

Als Omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor:

 • Het afstemmen van eisen en verwachtingen van verschillende groepen stakeholders; van het bakje koffie bij de inwoner tot de manager bij het bedrijf en de gemeente;
 • Het bedenken en meewerken aan concepten om Nederland Groener te maken;
 • Het adviseren bij vraagstukken op het gebied van omgevingsmanagement, zowel binnen integrale contracten als bij aanleg- en onderhoudsprojecten.

Wij geven je veel zelfstandigheid en vrijheid om zelf te bepalen waar jij kansen ziet en hoe je het beste je werk kunt doen. We zijn een organisatie met korte lijntjes en veel ruimte voor ondernemerschap. Dit betekent ook dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer jij het beste werkt!

Ons aanbod

‘Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet’, dat vinden wij als Vebego belangrijk. In ons familiebedrijf kijken we naar elkaar om en zorgen we goed voor elkaar. We bieden je een gezellige en informele sfeer met volop ruimte voor ontwikkeling en jouw ideeën. Verder kun je als Omgevingsmanager rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.890,- en € 4.128,-, op fulltime basis, afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een (elektrische) leaseauto die je ook privé mag rijden;
 • 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, uitgevoerd door BPL Pensioen en een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Leuke borrels en (kennis)evenementen.

De functie is in te vullen voor 24 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur.

Wie ben jij?

Jij hebt een feilloos gevoel voor relaties en verhoudingen. Je bekijkt vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken en communiceert duidelijk, ook als het slecht nieuws is. Met jouw enthousiasme en ondernemerschap zie je commerciële kansen om onze missie nog verder te brengen. Verder:

 • Beschik je over Hbo werk- en denkniveau;
 • Heb je een aantal jaren ervaring als omgevingsmanager, projectleider of vergelijkbaar;
 • Heb je (enige) kennis van Groen / openbare ruimte en affiniteit onze missie.

Als Omgevingsmanager zitten jouw projecten voornamelijk in Oost-Brabant en Noord-Limburg, dus het is belangrijk dat je bereid bent om in dat gebied te reizen.

Interesse?

Neem dan contact op met Albert-Jan van Olst op 06-22020441 (ook via whatsapp) / albert-jan.vanolst@vebego.com en/of stuur mij je sollicitatie! Voor functie-inhoudelijke vragen kun je het beste contact opnemen met Maarten Verwer op 06-14383659 / maarten.verwer@vebego.com. Wij vertellen je graag meer over ons mooie bedrijf!

>> Wil je nog meer weten over Vebego Groen? Check dan www.groenmaaktgezond.nl

Waarom Vebego Groen

Onze groene en inclusieve circle of influence breidt zich in snel tempo uit. Dat is niet alleen omdat onze drie groenbedrijven samengaan tot één bedrijf. Dat is ook omdat we slim werken met onze kennis en data. Dat is omdat iedereen welkom is om naar vermogen mee te werken aan ons groene verlangen. En omdat we alle belanghebbenden actief betrekken bij onze plannen. Naast groen is werken bij Vebego ook gewoon leuk. We zijn een familiebedrijf en ook al zijn we groot, onze familiewaarden blijven. We staan nog steeds naast elkaar en voor elkaar klaar.