Nieuws

Snoeien in de winter? Jazeker!

Wat je aandacht geeft groeit! Wij, Brouwers Groen, begrijpen dat je optimaal wilt blijven genieten van groen. Deskundig onderhoud is daarom erg belangrijk. Of het gaat over het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gazon of het onderhoud aan een daktuin, de vakbekwame medewerkers van Brouwers Groen geven deskundig advies om de gewenste uitstraling te behouden. Jouw groen, onze zorg.

Snoeien in de winter. Waarom?
De winterperiode (december tot en met februari) is een geschikte periode om te snoeien, aangezien veel van onze werkzaamheden dan stilliggen. Er zit geen blad aan de meeste struiken en de groei staat stil. Eerst selecteren we beplanting die we gaan snoeien, het klein snoeiafval laten we zoveel mogelijk liggen. Waarom? Dit is de ideale voeding voor zowel de bodem als ook voor de jonge beplanting.

Heeft u vragen over uw woonomgeving?
Bij het uitvoeren van (snoei)werkzaamheden kan het zijn dat u als bewoner vragen heeft. Daarom leggen we ook graag uit “Waarom we doen wat we doen”. Heeft u een vraag? Stel deze gerust ter plekke aan een van onze medewerkers.

Voor een overzicht van onze overige groenactiviteiten?

Klik hier voor de Activiteitenkalender (Reeshof)
Klik hier voor de Snoeikaart Reeshof noord 2021-geconverteerd
Klik hier voor de Snoeikaart Reeshof Totaal 2021-geconverteerd
Klik hier voor de Snoeikaart Reeshof Zuid 2021-geconverteerd


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief