Nieuws

Onkruid vergaat niet!

Onkruid vergaat inderdaad niet zomaar en daarom heeft Brouwers Groen sinds 2020 een contract met Summa College voor het terreinonderhoud op diverse Summa locaties.

Hoeveel bladeren mogen er liggen? Hoeveel zwerfafval is acceptabel? Is deze boom nog wel gezond? Hierover kan in de praktijk discussie ontstaan.

Summa College en Brouwers Groen hebben samen bepaald welk beeld op welke plaats gewenst is en dit is vervolgens vertaald in een “beeldbestek”. Aan de hand van een vastgesteld beeldkwaliteitsniveau wordt duidelijk welk beeld op welke plaats verwacht mag worden. Een beeldbestek kan worden gebruikt ter beoordeling van bijvoorbeeld gazons, onkruidbeheersing in plantsoenen/verharding en voor zwerfafval. Om dat zo objectief mogelijk te kunnen beoordelen wordt gebruikt gemaakt van beelden.

Op donderdag 10 juni jl. hebben wij een training “Beeldbestek” aangeboden aan de huismeesters van Summa College. De training (theorie en praktijk) vond plaats op alle schoolterreinen aan de Sterrenlaan. Aan de hand van praktische voorbeelden leerde de huismeesters het groenonderhoud te beoordelen.

Het was een interessante en praktische training. Dankjewel Robert Coolen (contractmanager vanuit Summa), Marcel van Kessel en alle huismeesters van Summa College voor deze mooie en zinvolle bijeenkomst!

#groenmaaktgezond #impact #summacollege #brouwersgroenaannemers #vebegogroenbedrijven


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief