Nieuws

Let’s Meet! Thomas Besselink, adviseur Klimaatbestendigheid

“Voor mij is de gezonde leefomgeving een robuust en veerkrachtig systeem, waarin verschillende aspecten samenkomen; biodiversiteit en klimaatbestendigheid, maar juist ook gezondheid, recreatie en een aantrekkelijke stad!”

Hallo! Ik ben Thomas Bessselink, adviseur Klimaatbestendigheid bij Brouwers Groen. In mijn functie zie ik het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om te werken aan die gezonde leefomgeving. Groen in de openbare ruimte is hierbij een belangrijke factor en heeft vele positieve effecten op bovengenoemde aspecten. In mijn rol ben ik al in een vroeg stadium betrokken, om direct te kunnen adviseren over een klimaatbestendige inrichting.

Van schoolplein tot bedrijfsterrein; iedere omgeving en situatie is anders en het vergt maatwerk om uiteindelijk tot de beste oplossing te komen. Maar dat is meteen ook de uitdaging. Met mijn werkzaamheden kan ik bijdragen aan de gezonde leefomgeving, want dat is ook een klimaatbestendige leefomgeving. En daar ben ik oprecht trots op!


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief