Nieuws

Introductie Groencollectief Nederland

Uitnodiging Dag van de Openbare Ruimte – 8 & 9 oktober

Groencollectief Nederland

 

 

 

 

Na enkele maanden van intensieve voorbereiding nodigen wij u met trots uit bij de introductie van Groencollectief Nederland tijdens de vakbeurs ‘Dag van de Openbare Ruimte’ in de Expo-Houten.

Groencollectief Nederland is een doorontwikkeling van het reeds bestaande en succesvolle samenwerkingsverband Eikenprocessierupstotaalzorg.

 

Samen met 5 andere Nederlandse groenbedrijven heeft Brouwers Groenaannemers aan de basis gestaan van dit collectief, waarbij de eigen identiteit van de regionaal opererende zelfstandige ondernemers behouden blijft.

Door effectieve samenwerking op het gebied van marktbewerking, kennisdeling, innovatie en inkoop versterkt Groencollectief Nederland vooral ook de positie van haar zakelijke relaties.

Naast de enorme kennis en ervaring op het gebied van algemene groenvoorziening, en de ambitie deze te delen, profiteren opdrachtgevers van de specialistische kennis van elke partner binnen het collectief.

Groencollectief Nederland maakt het verschil door lokale kracht te bundelen tot een landelijk netwerk met nadrukkelijke focus op klanttevredenheid door resultaat.

 

Tijdens de ‘Dag van de Openbare Ruimte’ informeren wij u graag over dit nieuwe initiatief en de onderscheidende werkwijze voor een beter groen rendement.

Uiteraard kunt u tijdens uw bezoek aan onze stand kennis nemen van actuele specialisaties van Groencollectief Nederland, waaronder het recent geïntroduceerde beplantingsconcept Vitaalgroen.

 

Wij zien u graag op onze stand nr. 1.207

– Woensdag 8 oktober: 10.00u – 18.00u

– Donderdag 9 oktober: 10.00u – 17.00u

 


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief