Nieuws

Haal het beste uit jezelf! Brouwers Groenaannemers – Talentschool

Ben jij onze ´nieuwste aanwinst´ die graag zijn hersenen gebruikt, maar daarnaast ook niet vies is van vuile handen? Je diploma halen, maar je bent te onrustig om 5 dagen in de schoolbanken te zitten. Of wil je jezelf omscholen? Dan is de Brouwers Groenaannemers Talentschool DE leer/-werkomgeving voor jou!

Brouwers Groenaannemers verricht advies-, ontwerp-, aanleg- en beheerwerkzaamheden van groenprojecten en aanverwante werkzaamheden voor particulieren (Green Care Private), bedrijven en instellingen (Green Care Business) en overheden (Green Care Public). Onze organisatie kenmerkt zich door de toegepaste combinatie van kennis en passie voor groen, flexibiliteit, servicegerichtheid en toegankelijkheid voor onze klanten.

Brouwers Groenaannemers is onlangs gestart met de Talent School en met succes! De ontwikkeling bij Brouwers Groenaannemers geeft ruimte om leerlingen vanuit verschillende opleidingsachtergronden en vanuit een brede visie op het werkveld op te leiden en praktijkervaring op te laten doen voor een toekomstige baan binnen de groenbranche. Altijd al willen werken in de frisse buitenlucht met toffe collega´s en uitdagende projecten?

Wij zoeken collega´s die: 

  • beschikken over werk- en denkniveau (BBL niveau 3), goede communicatieve vaardigheden en praktisch ingesteld zijn;
  • affiniteit hebben met het werkveld
  • een actieve leerhouding hebben en zelfstandig kunnen werken;
  • verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leer- en werkhouding;
  • tijdens de leerperiode flexibel inzetbaar zijn, en willen en kunnen rouleren van werkplek;
  • kunnen leren en werken in een digitale leeromgeving;
  • per direct beschikbaar.

Qua opleidingsrichting kun je bijvoorbeeld denken aan de richting BBL Tuin, Park en Landschap niveau 3.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we samen welke functie binnen Brouwers Groenaannemers aansluit op jouw persoonlijke profiel. Bij aanstelling zal na een periode van een halfjaar gezamenlijk bekeken worden welke opleiding het beste aansluit bij jou kennis en kunde.

Geboden
Brouwers Groenaannemers is anders dan andere bedrijven. Wij zijn van mening dat een goede sfeer en betrokken medewerkers leiden tot succes. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door collegialiteit en korte communicatielijnen, maar ook door een gemoedelijke sfeer en een ‘no nonsens’ mentaliteit. Collega’s krijgen veel vrijheid, worden in hun waarde gelaten, en krijgen vertrouwen om de dingen te doen waar ze goed in zijn. Hierdoor, maar ook door het structureel trainen en vakkundig opleiden van onze medewerkers zijn wij, als partner voor onze opdrachtgever, sterk in de praktische en pragmatische uitwerking van diverse vraagstukken op het gebied van groenprojecten. We bieden je een verantwoordelijke maar ook heel afwisselende baan in een enthousiaste werkomgeving. Bij de vacature horen goede arbeidsvoorwaarden en een vaste baan in het vooruitzicht.

Brouwers Groenaannemers is een erkend leerbedrijf.

Interesse?
Wil jij samen met ons bouwen aan je toekomst of wil je jezelf omscholen binnen een professionele organisatie? Contactpersoon voor de vacature is Ronald Kusters. Heb je vragen over de opleidingsplaatsen, of over ons bedrijf? Je sollicitatie kun je versturen naar ronald@brouwersgroenaannemers.nl

Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden via www.brouwersgroenaannemers.nl.


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief