Nieuws

Groen, Groener, Groenst!

Brouwers Groenaannemers denkt groen. Dit laten we zien in onze manier van denken en handelen. Daarnaast ondersteunen wij diverse maatschappelijke groene initiatieven in Tilburg e.o. Variërend van vereniging KNNV, Krajicek Foundation, platform Speelnatuur en sinds kort ook Stichting Op Groene Voet in Tilburg.

Waarom Groen?
Groen maakt creatief en fit. Kinderen spelen minder buiten dan 10 jaar geleden. Hoe kunnen we dit maatschappelijk stimuleren…juist, biedt deze kinderen de ruimte om natuurlijk te spelen. Bij natuurlijk spelen draait het om de fantasie van kinderen, om het aanspreken van hun creativiteit tijdens het spel. De vrijheid, het genieten, het bewegen en het op een informele manier leren waartoe het ´natuurlijk spelen´ leidt.

Hoe Groen?
Brouwers Groenaannemers heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in ´natuurlijk spelen´. Vanuit onze ruime ervaring in het plaatsen van reguliere speeltoestellen, het aanleggen van ´belevingstuinen´ en ´groene schoolpleinen´ werd deze stap in het kader van de zorg voor mens, milieu en natuur snel gemaakt. Wij denken graag mee aan een Groene toekomst. Voor zowel een brainstormsessie, ontwerp tot aan de aanleg is Brouwers Groenaannemers de beste en meest verantwoordelijke keuze.

Ga voor GROEN, GROENER, GROENST…

http://www.brouwersgroenaannemers.nl/specialisaties/natuurlijk-spelen/


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief