Nieuws

Geslaagd!

Na een schoolperiode van 2 jaar hebben onze medewerkers Wouter Beerens en Marc Brocken eind juni 2014 hun diploma MBO niveau 4 in ontvangst mogen nemen.

 

De opleiding MBO niveau 4 is verzorgd door het OMB, ofwel Opleidingscluster Midden-Brabant, in samenwerking met opleidingsinstituut Helicon. Brouwers Groenaannemers maakt deel uit van dit samenwerkingsverband, waarbij gestreefd wordt naar een optimale scholing op zowel theoretisch als praktisch gebied.

 

Met een inspanning van eens per 2 weken naar de opleiding in combinatie met thuiswerk, dit naast hun fulltime baan binnen ons bedrijf, hebben Wouter en Marc een intensieve periode succesvol afgerond. Beiden hebben met een enorm mooie cijferlijst hun diploma in ontvangst mogen nemen.

 

De opleiding is gericht op o.a. bedrijfsorganisatie, positionering in de bedrijfskolom, management en het ontwikkelen van leidinggevende capaciteiten. Vanwege de praktische ervaring en opleidingsniveau van de studenten is in mindere mate aandacht besteed aan vaktechnische zaken. Het is niet voor niets een managemeIMG_2451ntopleiding.

 

 


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief