Nieuws

Fijne feestdagen en een mooi, gelukkig en gezond 2020!

BROUWERS GROENAANNEMERS WENST JE FIJNE FEESTDAGEN EN EEN SPRANKELEND 2020!

Brouwers Groenaannemers. 2019. Een jaar dat voornamelijk in het teken stond van krachten bundelen, professionaliseren en samen met onze opdrachtgevers invulling geven aan een aantrekkelijke en gezonde leefomgeving waar mensen graag willen wonen, werken en verblijven. Maar daarnaast ook waardevolle momenten creëren, groeien én impact maken. Een glimlach op het gezicht van onze medewerkers en onze opdrachtgevers dát willen we bereiken. Nu en voor de toekomst.

Niet iedereen heeft de kans om te groeien, in goede gezondheid, welteverstaan. Net als vorig jaar hebben wij gekozen voor een maatschappelijke invulling voor onze relatiegeschenken. Wij zullen een prachtig bedrag schenken aan CliniClowns.

“CliniClowns geven de wereld van zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie een totaal andere kleur; een beetje verbeelding doet wonderen!”

We vinden het erg belangrijk dat we zoeken naar een doel dat dichtbij ons staat en onze (financiële) bijdrage zeer hard nodig heeft. “De kracht van de CliniClown is dat hij vanuit werkelijke aandacht bij ieder contact écht kijkt naar degene die hij ontmoet. Een respectvolle wederzijdse ontmoeting op zoek naar wat er wél is. Hij ziet de ander om wie hij is en wat hij kan”. En dát is een boodschap, waar we ons als familiebedrijf verbonden mee voelen.

Wij willen onze relaties bedanken voor een fijne samenwerking in 2019! Laten we in 2020 samen nog meer impact maken, waardevolle momenten creëren maar wel in goede gezondheid, want dát is uiteindelijk het allerbelangrijkste!

#groenmaaktgezond #doemeedoegoed #impact

 


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief