Nieuws

Eikenprocessierups vroeg actief dit jaar.

Eikenprocessierups vroeg actief dit jaar.

Door de uitzonderlijk zachte winter komen de eerste eikenprocessierupsen mogelijk al in de eerste week van april uit het eipakket. Gemeenten moeten hierdoor in vergelijking met voorgaande jaren eerder met preventieve bestrijding beginnen, temperaturen in de maand april zullen hierin bepalend zijn. De rupsen in de eipakketjes hebben de afgelopen warme winter goed doorstaan. Een verdere uitbreiding van de eikenprocessierups in Nederland lijkt waarschijnlijk.

Bron Kenniscentrum Eikenprocessierups 13 maart 2014

Brouwers Groenaannemers stond aan de wieg van de bestrijding van de eikenprocessierups in Nederland. Wij investeren continue in kennis en middelen en waarborgen zo onze professionaliteit. De zorg voor mens, milieu en veiligheid zijn daarbij onze belangrijkste drijfveren!

Naast het professioneel bestrijden van de eikenprocessierups besteedt Brouwers Groenaannemers veel aandacht aan communicatie. Wij maken een project specifiek plan van aanpak op basis van de door u opgestelde randvoorwaarden, waarin wij onze werkwijze omschrijven. Onderwerpen als veiligheid, verkeersafzettingen, Flora- en faunawetgeving, monitoring en evaluatie vernoemen wij expliciet. Voor de totale ontzorging handelen wij desgewenst meldingen en klachten af en voeren de registratie daarvan uit. De gezondheid en welzijn van omstanders en onze medewerkers staan in dit plan van aanpak voorop!

Voor meer informatie http://www.brouwersgroenaannemers.nl/specialisaties/processierupsenbestrijding/specialisatie  Of informeer naar de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten staan u graag te woord.rups spuitwagen 2rups spuit

 

 


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief