Nieuws

Efteling attractie Symbolica bekroond met prestigieuze THEA Award! Brouwers Groenaannemers trotse samenwerkingspartner.

In de zomer van 2017 opende de Efteling ter ere van haar 65ste verjaardag haar nieuwste attractie Symbolica, een Paleis vol Fantasie. Wij, Brouwers Groenaannemers, werkte mee aan deze prachtige overdekte familieattractie. Wij zijn dan ook trots dat de attractie onlangs in de Verenigde Staten is bekroond met deze prestigieuze Award. 

De THEA Award wordt elk jaar uitgereikt door de TEA, de organisatie waarin ontwerpers en ontwikkelaars van attractieparken en themalocaties wereldwijd zijn verenigd. De jury meldt in haar juryrapport: “Symbolica is een attractie van wereldformaat, waarin op een innovatieve wijze een verhaal tot leven komt. Dit wordt gecombineerd met een verbazingwekkende creativiteit, verbeeldingskracht, vakmanschap, gedetailleerde thematisering, levensechte animatronics en een trackless vervoersysteem waardoor de voertuigen alle kanten op kunnen bewegen.” 

Symbolica: Paleis der Fantasie 

Symbolica is de nieuwste, overdekte familieattractie in de Efteling. Het is een wonderlijk paleis waarin niets is wat het lijkt. Iedereen is uitgenodigd om op audiëntie te gaan bij de koning. Tovernar Pardoes zorgt ervoor dat een bezoek verrassend en betoverend zal zijn. Bezoekers worden meegevoerd door geheime gangen en koninklijke vertrekken, waarbij ze van de ene verbazing in de andere vallen. 


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief