Nieuws

DE VEBEGO GROENBEDRIJVEN LANCEREN DE ‘Dag van de Groenprofessional’

Werken in het groen is vakwerk! Het realiseren van een mooie, groene en gezonde leefomgeving, waarin mensen graag wonen, werken en hun vrije tijd doorbrengen maakt dat ons vakwerk van grote betekenis is. Daarom lanceren de groenbedrijven van Vebego, Attender Groen, Axent Groen en Brouwers Groen de ‘Dag van de Groenprofessional’. Het doel van dit jaarlijks terugkerend initiatief is de groenprofessional in het zonnetje te zetten en ervoor te zorgen dat zij de aandacht en waardering krijgen die ze verdienen voor hun inzet.

Waardering voor onze groenprofessionals
Iedereen wil genieten van een mooie, groene en gezonde leefomgeving. Een gezonde leefomgeving is een leefomgeving die als prettig wordt ervaren en die uitnodigt tot gezond gedrag. Groen brengt ontspanning, wandel- en fietspaden nodigen uit om te bewegen. Veelal onderbelicht zijn het onderhoud en de werkzaamheden die ervoor nodig zijn om de omgeving daadwerkelijk groen en gezond te houden. Als blijk van waardering en respect voor alle collega’s die dag in dag uit bezig zijn met hun werkzaamheden in het groen lanceren de groenbedrijven van Vebego, Attender Groen, Axent Groen en Brouwers Groen, daarom de DAG VAN DE GROENPROFESSIONAL. Op 20 maart 2022 zal het de eerste keer zijn dat er in het bijzonder wordt stilgestaan bij de groenprofessional. Het is daarmee de opmaat naar een jaarlijks initiatief dat hopelijk landelijk bijval krijgt.

Bas Wijbenga, algemeen directeur bij Vebego: “Op 20 maart, tevens de start van de lente en het nieuwe groeiseizoen, zetten wij onze collega’s graag in een dik verdiend voorjaarszonnetje. Omdat 20 maart dit jaar op en zondag valt, vieren wij de Dag van de Groenprofessional op de maandag erop. Een mooi moment voor extra aandacht en waardering voor hun inzet en enthousiasme het hele jaar door. Dit doen we graag samen met iedereen mét wie, en vóór wie we werken. We informeren al onze relaties over ‘de Dag van de Groenprofessional’ met het verzoek om ook vanuit hun kant onze collega’s een compliment of een blijk van waardering te geven. Een vriendelijk woord, oprechte aandacht of een glimlach doet iedereen goed!

Wij doen dan ook de oproep aan onze collega-groenondernemers in Nederland om zich aan te sluiten bij dit initiatief zodat we in 2023 álle groenprofessionals van Nederland extra in het zonnetje kunnen zetten op 20 maart, De Dag van de Groenprofessional!”

Vebego Groenbedrijven
De ruim 800 groenprofessionals van de drie Vebego Groenbedrijven vertrekken dagelijks vanuit 10 vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel naar diverse groenprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Via hun werkzaamheden in het groen dragen zij bij aan een gezonde, groene leefomgeving. Van integrale onderhoudsprojecten voor gemeenten tot de aanleg van de buitenruimte voor woningcorporaties en verzorgingstehuizen. Van boomverzorging tot de aanleg van groene speelpleinen bij basisscholen. Van landschapsontwikkeling tot aanleg en onderhoud van bedrijfs- en particuliere tuinen.
De drie groenbedrijven van Vebego werken intensief samen met als doel om in 2023 het leukste, slimste en groenbedrijf van Nederland te zijn. Als dé kennispartner voor een gezonde en inclusieve leefomgeving zijn wij zowel de expert op het gebied van biodiversiteit, duurzaamheid en klimaatontwikkeling als partner voor arbeidsparticipatie en inclusief werkgeverschap.

 


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief