Nieuws

Brouwers Groenaannemers wenst je fijne feestdagen en een sprankelend 2019.

Brouwers Groenaannemers. 2018. Een jaar dat voornamelijk in het teken stond van een nieuwe samenwerking met Vebego. Krachten bundelen, professionaliseren en gericht naar de toekomst werken aan FUTURE GREEN. Groeien in kennis en kunde, maar voornamelijk gericht op groen denken en handelen. Nu en voor de toekomst.

Niet iedereen heeft de kans om te groeien, in goede gezondheid, welteverstaan. Net als vorig jaar hebben wij gekozen voor een maatschappelijke invulling voor onze relatiegeschenken. Wij zullen een prachtig bedrag schenken aan Stichting SON (Schildklier Organisatie Nederland). Deze stichting bevordert o.a. wetenschappelijk onderzoek naar schildklieraandoeningen en zet zich in voor de belangen van schildklier patiënten. Een drietal medewerkers binnen Brouwers Groenaannemers, ondervindt binnen hun gezinsleven dagelijks de beperkingen die een schildklieraandoening met zich meebrengt.

Afgelopen jaar stonden schildklieraandoeningen regelmatig in de spotlights en helaas niet altijd positief. Het gebrek aan schildkliermedicijnen en de grote gevolgen daarvan voor patiënten. Maar ook het gebruik van Thyrax als doping door topsporters om sportprestaties te verbeteren. SON treedt namens schildklier patiënten op tegen dergelijke misstanden. We hebben gezocht naar een doel dat dichtbij ons staat en onze (financiële) bijdrage zeer hard nodig heeft.

Wij bedanken onze relaties voor de fijne samenwerking in 2018. Laten we in 2019 nog ‘groener’ samenwerken!


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief