Nieuws

Brouwers Groenaannemers reduceert CO2 uitstoot.

RAVO

 

 

 

 

 

Ondanks de beperkte economische groei blijft Brouwers Groenaannemers investeren. Investeren in mensen en materieel zorgt voor een gezonde bedrijfsvoering, aldus de directie.

Onlangs heeft Brouwers Groenaannemers haar machinepark uitgebreid met een RAVO euro 6 veegwagen. Deze euro 6 veegwagen vervangt een veel ouder type met een verbrandingsmotor gelijk aan euro 2. Deze euro 6 veegwagen heeft een betere verbrandingsmotor wat leid tot minder verbruik van Diesel en dus beter voor het milieu.

In 2015 streeft Brouwers Groenaannemers er naar om CO2 prestatieladder trede 5 te behalen. In dit kader is deze energiezuinige veegwagen met betere verbrandingsmotor een mooie investering.

De CO2-Prestatieladder is een instrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten kan nog veel winst worden behaald in energiebesparing, het efficiënt gebruik van materialen en duurzame energie. Om deze CO2 reductie toonbaar te maken, wordt door Brouwers Groenaannemers als instrument gebruik gemaakt van de CO2-Prestatieladder.

www.brouwersgroenaannemers.nl

www.co2-prestatieladder.nl


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief