Nieuws

Brouwers Groenaannemers genomineerd voor BOV-Trofee 2015

BOV2015

Met gepaste trots mogen wij mededelen dat Brouwers Groenaannemers een van de 6 genomineerden bedrijven is voor de BOV-trofee 2015 `De kunst van het ondernemen´. De BOV-Trofee 2015 zal worden uitgereikt op 3 december 2015! De jury heeft vanuit veertig bedrijven, die waren voorgedragen door verschillende andere bedrijven uit de regio, zes bedrijven genomineerd die de strijd voor de BOV-Trofee 2015 aan zullen gaan.

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema is gelinkt aan de visie van de ondernemer en op basis hiervan zal hij of zij zich presenteren.

De jury speelt daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. In de jury zitten vertegenwoordigers namens ondernemers, overheid en onderwijs. Samen bepalen zij, na een uitgebreid en zorgvuldig proces, de shortlist van kandidaten en de uiteindelijke drie finalisten die op een groots opgezette feestavond op het podium staan.

Inmiddels is de BOV-Trofee in de regio Hart van Brabant uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het jaar. Ieder jaar komen hier ongeveer 900 bezoekers op af.

www.bov-trofee.nl


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief