Nieuws

Brouwers Groenaannemers en Baron 1898, Efteling

Baron

In 2015 opent de Efteling een nieuwe attractie; Baron 1898. Een hebzuchtige mijnbaron heeft een goudader gevonden in het zuiden van het land. Daar wil hij zoveel mogelijk goud uit de grond halen, maar de vruchtbare grond aldaar wordt beschermd door de Witte Wieven. De mijnbaron roept zijn mijnarbeiders op hem te helpen en belooft hen gouden bergen. Tijdens de rit wordt duidelijk dat de Witte Wieven uit alle macht proberen de gouddelving te saboteren.

Brouwers Groenaannemers is betrokken geweest bij de plannen voor de terreininrichting van Baron 1898. De werkzaamheden die onder onze verantwoordelijkheid worden uitgevoerd, bestaan onder ander uit het leveren en aanbrengen van verhardingen, hekwerken, terreinmeubilair en beplantingen.

Alle materialen zijn met ons uitgezocht in overleg met de Efteling. Alternatieven voor materialen hebben we aangedragen, en onze opdrachtgever hierbij actief ontzorgt! We zijn erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Sinds vier jaar verricht Brouwers Groenaannemers diverse werkzaamheden in samenwerking met de Efteling. Enkele noemenswaardige projecten zijn; Aquanura, Polles Keuken en De nieuwe kleren van de keizer.

We zijn trots op het feit dat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan deze prachtige projecten.


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief