Nieuws

Brouwers Groenaannemers B.V. werkt samen met Cityroofs volgens het ‘lean’-principe

Op 30 mei jl. ondertekende Brouwers Groenaannemers B.V. en Cityroofs een Sociaal Contract. Hiermee is een samenwerkingsverband ontstaan waarbij Brouwers Groenaannemers B.V. zich als onderaannemer verbindt aan het ‘lean’-principe om optimaal te presteren bij de klant en de gezamenlijke dienstverlening naar een steeds hoger niveau te tillen.¬†

Als projectorganisatie worden diverse daktuin- en gevelgroenprojecten uitgevoerd waarbij de klant de beste prestatie krijgt, er transparant wordt gewerkt en er verantwoordelijkheid voor eigen handelen is. Cityroofs biedt medewerkers van Brouwers Groenaannemers B.V. permanente scholing aan op een door Zoontjens / Cityroofs opgerichte Academy. Dit past precies bij onze denkwijze over het verbreden en verdiepen van kennis en kunde als voorwaarde voor succesvol ondernemerschap.

Onze overtuiging van duurzaam denken en doen krijgt concreet vorm in dit Sociaal Contract. Het omvat afspraken over communicatie, gedrag en vertrouwen als basis voor een duurzame samenwerking. Want met passie voor groen, daarmee maken wij het verschil!


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief