Manager Advies Gezonde Leefomgeving

Met jouw team hét adviesbureau worden op het gebied van groen, dat is jouw missie! Als Manager Advies mag jij je elke dag bezig houden met klanten en collega’s, met als doel om te groeien. Ga jij samen met ons voor een ‘groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet’?

Wat ga je doen?

Als Manager Advies geef je leiding aan ons team Gezonde Leefomgeving, waarin (circa 10) professionals van verschillende disciplines samenwerken. Hierbij kun je denken aan ecologen, data-specialisten en contract- en omgevingsmanagement. Bij Vebego Groen willen we Nederland groener maken en samen zorgen voor een mooie, toekomstbestendige leefomgeving. Dat is ons DNA en de missie waar alle collega’s elke dag voor gaan!

Als Manager Advies is het jouw uitdaging om te groeien. Je wordt eindverantwoordelijk voor:

 • De doorontwikkeling van jouw team;
 • Het commercieel verder op de kaart zetten van onze adviesafdeling; wij willen de beste worden;
 • Voldoende, tevreden en gelukkige collega’s.

De officiële standplaats van jouw team is de Moer (Noord-Brabant), maar veel collega’s werken hybride. Dit betekent ook voor jou dat je flexibel bent in waar en wanneer je werkt. Het is onze ambitie om samen met jou het Adviesteam in de toekomst uit te breiden met collega’s op onze andere locaties in Limburg en Gelderland/Overijssel.

Ons aanbod

‘Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet’, dat vinden wij als Vebego Groen belangrijk. In ons familiebedrijf kijken we naar elkaar om en zorgen we goed voor elkaar. We bieden je een gezellige en informele sfeer met volop ruimte voor ontwikkeling en jouw ideeën. Verder kun je als Manager Advies rekenen op:

 • Een contract voor (onbepaalde) tijd;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €4.496,- en €6.423,- op fulltime basis, afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een leaseauto, 30 vakantiedagen en een goede pensioenregeling, uitgevoerd door BPL Pensioen;
 • Een mooi opleidingsbudget van €1500,- per jaar om jezelf verder te blijven ontwikkelen;
 • Leuke borrels en (kennis)evenementen.

De functie is in te vullen voor 32 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur.

Wie ben jij?

Je wordt enthousiast van zowel het commerciële- als leidinggevende aspect van deze functie. Je weet hoe je de aanwezige advieskennis kunt vertalen in commerciële kansen. Als leidinggevende sta je bekend om jouw coachend leiderschap en zorg je ervoor dat je team zich gewaardeerd voelt. Je weet precies hoe je elk individu kunt stimuleren en ontwikkelen en kunt een goede balans vinden in aandacht voor onze klanten en medewerkers. Verder:

 • Beschik je over minimaal Hbo werk- en denkniveau;
 • Heb je minimaal 6 jaar ervaring als Manager in de Groen- of Adviesbranche;
 • Heb je een sterke affiniteit met onze missie, groen maakt gezond!

Interesse?

Neem dan contact op met Albert-Jan van Olst op 06-22020441 (ook via whatsapp) / albert-jan.vanolst@vebego.com en/of stuur mij je sollicitatie! Voor functie-inhoudelijke vragen kun je het beste contact opnemen met Maarten Verwer op 06-14383659 / maarten.verwer@vebego.com. Wij vertellen je graag meer over ons mooie bedrijf!

>> Wil je nog meer weten over Vebego Groen? Check dan www.groenmaaktgezond.nl

Bedrijfsinformatie

Van een klein familiebedrijf naar een internationale werkgever met maar liefst 42.000 medewerkers. Een groot concern, gedragen door familiewaarden en doordrongen van ambitie. Met elkaar willen wij van toegevoegde waarde zijn. Niet alleen voor een schone en veilige woon- en werkomgeving, maar ook voor elkaar en voor de maatschappij. Ons doel is om in 2025 dagelijks een positieve impact te hebben op 10 miljoen mensen. De oprechtheid waar ons familiebedrijf voor staat, is ook wat de medewerker uitstraalt. Vebego is trots op zijn vakmensen en dat gevoel is geheel wederzijds.

Vebego is bezig met een actief diversiteitsbeleid en zet in op een inclusieve organisatie. We doen dit door de verschillen van mensen optimaal in te zetten en te benutten. We streven bij de samenstelling van teams naar diversiteit in leeftijd, geslacht, cultuur, achtergrond, geaardheid, kennis en competenties.