Green Care Business

Green Care Business

voor bedrijven en instellingen

Uw Groene Ruimte!  Voor optimale bedrijfspresentatie en leefomgeving.

Ondernemers kiezen voor inrichting van de groene ruimte die past bij de algehele bedrijfsprofilering.

Brouwers Groenaannemers geeft uw bedrijfstuin/kantoortuin de gewenste zakelijk uitstraling, omdat wij als geen ander weten hoe uw bedrijfstuin bijdraagt aan het gewenste imago.
Een team van specialisten vertaalt uw wensen in een creatief en functioneel ontwerp, realiseert de aanleg volgens de nieuwste technieken, richtlijnen en actuele trends en verzorgt het volledige onderhoud van uw bedrijfstuin.

Voor een servicegerichte aanpak voor uw gehele buitenruimte en binnenbeplanting  treft u in Brouwers Groenaannemers een professionele, betrouwbare partner. Hierbij neemt Brouwers Groenaannemers u desgewenst zorg uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw primaire bedrijfsvoering. De zorg voor mens en milieu, waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren wordt, blijken eens te meer uit de certificeringen en de proactieve houding van onze organisatie.

Door de modulaire opbouw van onze diensten beïnvloedt u de omvang van het groenproject en bepaalt u in feite zelf de praktische en financiële haalbaarheid.

Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Duurzaamheid en Biodiversiteit heeft Brouwers Groenaannemers inmiddels bewezen te beschikken over de juiste kwaliteiten om deze begrippen praktisch te vertalen en te implementeren binnen de organisatie.

Een groene uitstraling voor een succesvol bedrijfsimago!