Creëer je eigen kansen – Werken en leren in het groen!

Wat ga je doen?
Je gaat werken in het groen binnen de gemeente Eindhoven. Met een team van enthousiaste collega’s zorg je voor het onderhoud en beheer van een aan jullie toegewezen stadsdeel. Een voorman stuurt de groep aan en legt uit wat er moet gebeuren. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het groen in de wijk er mooi en verzorgt uitziet en dat de bewoners er veilig gebruik van kunnen maken. Zo werken we samen aan een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet.  Kortom, je hebt een belangrijke bijdrage in het woonplezier van de inwoners van Eindhoven!

De werkzaamheden zijn heel divers. Dit wil zeggen dat je kunt schoffelen, plukken, knippen en maaien. Maar wil en kan je meer? Dat kan! Afhankelijk van je interesses kun je leren om machinale werkzaamheden op te pakken, zoals borstelen en vegen op de borstel- en veegmachine.

Werklocatie

  • Je werkt in de gemeente Eindhoven.
  • Je start op de locatie van Brouwers Groen aan De Sleutel 15 in Eindhoven
  • Je komt met eigen vervoer naar je werk toe. In onze bedrijfsbus ga je met je collega’s naar jouw werklocatie van die dag.

Werktijden

  • De werktijden zijn gemiddeld van 7.00 uur tot 16.30 uur.
  • In de ochtend en in de middag heb je een kwartier pauze
  • In de middag heb je een halfuur om te lunchen

Een volledige werkweek bedraagt 37 uur. We werken met een jaaruren-model: tussen april en november werk je meer uren. Je spaart deze uren op voor de winterperiode waarin we minder werken (vanwege minder werk en-/ of slecht weer).

 

Arbeidsvoorwaarden:

Je salaris is afhankelijk van je ervaring, opleiding en achtergrond. Je salaris wordt bepaald op basis van de CAO voor het Hoveniersbedrijf. Als je 21 jaar of ouder bent ontvang je bij start minimaal het volgende salaris bij een fulltime werkweek:

Zij-instromer (geen ervaring in het groen)                           € 2.000,39 bruto per maand

Heb je een arbeidsbeperking, ook dan ben je van harte welkom bij ons. Je startsalaris is dan minimaal € 1.934,40 bruto per maand.Wat mag je van ons verwachten?
Je krijgt werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Samen bekijken we jouw mogelijkheden; wat wil je leren en wat heb je daar precies voor nodig? We kunnen extra begeleiding bieden in het werk als dat nodig is. We kunnen je op de werkvloer helpen bij het leren van de Nederlandse taal en het is mogelijk om in het begin minder uren of dagen te werken en dit op te bouwen naar meer dagen. We kijken samen met jou of je een training of opleiding wilt volgen. We hebben diverse mogelijkheden, die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wat verwachten we van jou?

  • Zin om bij ons te komen werken! Je hoeft geen specifieke ervaring of afgeronde opleiding in het groen te hebben. Maar de interesse in het vak en jezelf willen ontwikkelen vinden we wel belangrijk.
  • Afspraak = afspraak. Als we iets afspreken met elkaar, dan kom je de afspraak ook na.
  • Je gedraagt je respectvol naar collega’s, naar onze klanten en naar mensen die je in je werk tegenkomt. Je gaat netjes om met onze materialen en volgt veiligheidsinstructies altijd op.
  • Je kan een hele dag achter elkaar staand en lopend werk uitvoeren.


Ben je enthousiast? Neem dan snel contact met op met Bauke Hoppenbrouwers, P&O adviseur, via solliciteren@brouwersgroenaannemers.nl of via 06 82 44 75 77