Boomtechnisch Adviseur (European Tree Technician)

Wil jij als Boomtechnisch Adviseur (European Tree Technician) het verschil maken in onze projecten? Word je blij van de combinatie van veld- en advieswerk en heb je de ambitie om jezelf samen met ons steeds verder te ontwikkelen? Wij gaan voor een ‘groene en gezonde leefomgeving’ en staan te springen om jou te vertellen hoe jij daar aan bij kunt dragen!

Wat ga je doen?
Als Boomtechnisch Adviseur ben je dé specialist als het om Bomen gaat, voor zowel collega’s als opdrachtgevers. Jouw kennis en advies wordt niet alleen maar gebruikt om zaken juridisch dekkend te maken, maar om onze openbare ruimte groener en gezonder te maken! Het leuke van ons bedrijf is dat je een hele afwisselende functie hebt, omdat je zelf het onderzoek doet én de (praktische)adviesrapporten schrijft. Je werkt dus ook veel samen met onze specialisten in de uitvoering.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Het maken van Boom Effect Analyses, waarmee je klanten adviseert hoe ze rekening moeten houden met Bomen in hun aanleg- en onderhoudsprojecten;
 • Het doen van Boominventarisaties, bijvoorbeeld bij een nieuw aan te leggen woonwijk;
 • Het uitvoeren van Boomveiligheidscontroles.

Tot slot worden wij ook veel ingezet op Bomenwacht projecten en ook daar zul je een belangrijke rol in spelen. Naast deze werkzaamheden willen wij graag steeds meer opdrachtgevers adviseren en ondersteunen bij hun Bomenbeheerproces. Dit betekent voor jou ook veel ruimte om de kansen die je ziet in de markt te verzilveren.

De officiële standplaats van jouw team is de Moer (Noord-Brabant), maar veel van onze collega’s werken hybride. Dit betekent ook voor jou dat je flexibel bent in waar en wanneer je werkt.

Ons aanbod
‘Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet’, dat vinden wij als Vebego Groen belangrijk. In ons familiebedrijf kijken we naar elkaar om en zorgen we goed voor elkaar. We bieden je een gezellige en informele sfeer met volop ruimte voor ontwikkeling en jouw ideeën. Verder kun je als Adviseur Gezonde Leefomgeving & Ecologie rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.019,- en €4.313,- op fulltime basis, afhankelijk van jouw werkervaring;
 • 30 vakantiedagen en een goede pensioenregeling, uitgevoerd door BPL Pensioen;
 • Een mooi opleidingsbudget van €1.500,- per jaar om jezelf verder te blijven ontwikkelen;
 • Leuke borrels en (kennis)evenementen.

De functie is in te vullen voor 32 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.

Wie ben jij?
Gepassioneerd over Bomen en op zoek naar een afwisselende, praktische functie binnen een informele organisatie. Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te hebben, maar ook om kennis te delen en samen beter te worden. Omdat er regelmatig ad-hoc vraagstukken zijn kun je goed plannen en prioriteiten stellen. Ook zijn jouw mondelinge- en schriftelijke vaardigheden uitstekend ontwikkeld. Verder:

 • Beschik je over Hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding;
 • Heb je een (praktische) werkervaring als Boomtechnisch Adviseur of vergelijkbaar;
 • Ben je in het bezit van een ETT-certificaat, of bereid deze te halen.

Interesse of meer informatie?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze tekst? Of ben je nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact op met Albert-Jan van Olst op 06-22020441 (ook via whatsapp) / albert-jan.vanolst@vebego.com en/of stuur mij je sollicitatie! Ik vertel je graag meer over ons mooie bedrijf!

>> Wil je nog meer weten over Vebego Groen? Check dan www.groenmaaktgezond.nl

Waarom Vebego Groen
Onze groene en inclusieve circle of influence breidt zich in snel tempo uit. Dat is niet alleen omdat onze drie groenbedrijven samengaan tot één bedrijf. Dat is ook omdat we slim werken met onze kennis en data. Dat is omdat iedereen welkom is om naar vermogen mee te werken aan ons groene verlangen. En omdat we alle belanghebbenden actief betrekken bij onze plannen. Naast groen is werken bij Vebego ook gewoon leuk. We zijn een familiebedrijf en ook al zijn we groot, onze familiewaarden blijven. We staan nog steeds naast elkaar en voor elkaar klaar.