Nieuws

Brouwers Groenaannemers voorgedragen voor MVO-prijs Tilburg

De Moer, juli 2012

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt bij Brouwers Groenaannemers al jarenlang onderdeel uit van de dagelijkse bedrijfsvoering; geheel passend binnen het motto: MVO in de praktijk! Gewoon doen!’

Het is om die reden dat diverse opdrachtgevers en zakenrelaties Brouwers Groenaannemers hebben  voorgedragen voor nominatie van de MVO-prijs Tilburg 2012.

De inschrijvingen worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld met als resultaat zes genomineerde bedrijven, welke tussen 16 augustus en 23 september te vinden zijn op www.mvoprijs.nl. Hierbij wordt u uitgenodigd uw stem uit te brengen.

Enkele opdrachtgevers en zakenrelaties hebben Brouwers Groenaannemers ingeschreven voor nominatie van de toonaangevende MVO-prijs Tilburg. Deze organisaties hebben aangegeven onder de indruk te zijn van de mate waarin MVO bij Brouwers Groenaannemers is ingebed in de dagelijkse bedrijfsvoering én de wijze waarop zij het containerbegrip ‘duurzaam ondernemen’ weet te vertalen naar praktische  uitwerkingen. De vele activiteiten die Brouwers Groenaannemers ontplooit zoals, Boomfeestdag, Biodiversiteitsdag Tilburg en Make a Difference, werken inspirerend voor de samenleving. Door de realisatie van  meerdere aansprekende projecten onderstreept Brouwers Groenaannemers telkens weer dat MVO een vast element is  van haar strategie en bedrijfsvoering en daarmee een voorbeeld vormt voor bedrijven in de regio.

De MVO-prijs Tilburg is een tweejaarlijkse prijs om ondernemingen die zich inzetten voor een duurzame samenleving te belonen en in beeld te brengen. De inwoners van Tilburg kiezen via een online stemming de drie finalisten. Uiteindelijk maakt de vakjury de winnaar op 10 oktober 2012 bekend.

Directie en medewerkers van Brouwers Groenaannemers zijn zeer vereerd door de waardering van opdrachtgevers en zakenrelaties en hopen genomineerd te worden voor de MVO-prijs 2012. Dit sluit feilloos aan bij de toekomstvisie, het duurzame imago en de mate waarop economische-, ecologische- en sociale ontwikkelingen door de organisatie gecombineerd worden.

Indien Brouwers Groenaannemers één van deze zes genomineerde bedrijven is, hopen zij uiteraard te kunnen rekenen op uw stem!


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief