Nieuws

Brouwers Groenaannemers kiest voor klantgerichtheid in nieuwe stijl!

Brouwers Groenaannemers heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround en toonaangevend bedrijf in de groene sector. Een bedrijf met een sterke positie in de zakelijke, particuliere en publieke markt. Een onderneming waarbij begrippen als innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid omgezet worden in praktische toepassingen.

Het optimaliseren van onze huisstijl alsmede de website waren een logisch gevolg van dat proces en sinds januari 2012 is de bedrijfsnaam Gebr. Brouwers veranderd in Brouwers Groenaannemers.

Achter de schermen is er de laatste jaren hard gewerkt aan een proces-gestuurde en marktgeoriënteerde organisatie. Hiervoor zijn we gericht op zoek gegaan naar een senior projectleider, ecoloog, werkvoorbereider en HR- medewerkster. Inmiddels is ons team compleet en sluit onze procesmatige werkwijze perfect aan op onze klantspecifieke benadering.

Al deze weloverwogen keuzes hebben geleid tot een integrale focus op 3 doelgroepen:

  • Green Care Private – voor particulieren
  • Green Care Business – voor bedrijven en instellingen
  • Green Care Public – voor overheid en publieke sector

Green geeft weer waarvoor wij staan. Niet alleen ons vakgebied, maar ook het duurzaam denken en handelen staan hierbij centraal. Samen werken aan een groene toekomst!

Care benadrukt met welke zorg en passie wij ons werk uitvoeren en onze klanten en relaties van dienst zijn.

Kortom een nieuwe zakelijke en professionele uitstraling, waarbij de persoonlijke benadering vanzelfsprekend gewaarborgd blijft. Als platform voor informatie, kennis en communicatie is de geheel vernieuwde website sinds begin 2012 operationeel.

Voor aanvullende informatie en/of suggesties, kunt u te allen tijde direct contact opnemen met een van de medewerkers.

 

 


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief