Nieuws

Brouwers Groenaannemers investeert in duurzaamheid en flexibiliteit

22 augustus 2012

Op 27 juni jl. is bij Brouwers Groenaannemers in De Moer een volledig nieuwe kraanwagen afgeleverd. Deze voldoet volledig aan alle actuele gestelde eisen, uiteraard op het gebied van energie en milieu, maar ook met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.

Brouwers Groenaannemers weet hiermee het containerbegrip ‘duurzaam ondernemen’ wederom te vertalen naar een praktische uitwerking en te voldoen aan de hoge eisen van markt en maatschappij.

De door TTA Truckland geleverde kraanwagen uit de serie DAF CF is uitgerust met een EURO 5 motor, en voldoet daarmee aan de nieuwste emissie-eisen van EURO 5 en EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicle).  Mede daardoor is het toegestaan te werken binnen alle milieuzones.

Tevens is de kraanwagen geselecteerd op belangrijke elementen als een uitstekende wendbaarheid en reikbaarheid, een gemakkelijke in-en uitstap, het laag eigengewicht en een effectieve inzetbaarheid.

Kortom, een maatschappelijk verantwoorde investering; volledig gericht op een toekomst waarbij opdrachtgevers gegarandeerd zijn van duurzame service op maat.


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief