Nieuws

Brouwers Groenaannemers – 40 Jaar partners in ‘groen’

Opgericht in 1972, en sinds die tijd een begrip in de regio, vierde Brouwers Groenaannemers op 14 september 2012 het 40 jarig bestaan van de onderneming.

Samen met (oud)medewerkers en familie van de oprichters is dit bijzondere moment gevierd in het attractiepark De Efteling. Genodigden konden deelnemen aan een speciaal samengesteld arrangement. Een van de hoogtepunten was het bijwonen van de exclusieve watershow Aquanura, het aansprekende project waarvoor Brouwers Groenaannemers de beplanting heeft verzorgd.

Het familiebedrijf wordt sinds geruime tijd met passie en gedrevenheid geleid door een ambitieus directieteam waarbij de gemotiveerde medewerkers het verschil maken!

Met een frisse visie en dynamische aanpak, houdt Brouwers Groenaannemers vast aan kenmerken als investeringsbereidheid, opleiding en innovatie, en waarborgt juist daarmee haar toekomstgerichtheid. De marktbenadering en werkwijze, beide afgestemd op drie doelgroepen, waarborgt de klant specifieke benadering.

Brouwers Groenaannemers is dé professionele partner voor groenprojecten waarbij mens, natuur en milieu centraal staan, van compleet groenadvies tot realisatie!

Het overtreffen van de verwachting van onze opdrachtgevers, dat is onze ambitie!


› Nieuwsoverzicht

Aanmelden nieuwsbrief