Green Care Public

Inrichting/ aanleg

Brouwers Groenaannemers richt zich op aanlegprojecten met cultuurtechnische, infrastructurele en groenwerkzaamheden. Onze medewerkers worden getraind in het ontzorgen en proactief meedenken binnen het vraaggestuurd werken voor (semi)overheden.
Om onze hoge kwaliteitsstandaard te borgen én te voldoen aan de wettelijke eisen en wensen binnen de branche en van onze opdrachtgevers, beschikken wij over de nodige certificeringen, o.a. ISO9001, ISO14001, Groenkeur groenvoorzieningen en VCA**.  Tevens wordt daarmee onze focus voor veiligheid en duurzaamheid bevestigd.
Continue aandacht voor scholing, open communicatie en een proactieve houding vormen daarbij een rode draad. De Standaard RAW, UAV, Beeldbestekken en EMVI- criteria zijn enkele onderwerpen waarop medewerkers veelvuldige geschoold en getraind worden.

Brouwers Groenaannemers beschikt over een uitgebreid machinepark waardoor geen klus te klein en geen werk te groot is. We beschikken o.a. over hydraulische graafmachines en -laadschoppen, GPS- meetsystemen, zaaimachines en vele andere machines en werktuigen. Kortom voor iedere klus de juiste machine van klein tot groot, zodat het werk efficiënt en volgens planning uitgevoerd wordt.
Voor aanlegprojecten verzorgen wij desgewenst de gehele voorbereiding tot oplevering, inclusief een keuringsplan met stop- en bijwoonpunten voor de opdrachtgever. Hierbij behoren zaken als het verwerken van KLIC en het toepassen van de juiste verkeersvoorzieningen tot onze routine.